Firma med grøn profil

Vi er brødrene Kim og Kenneth Jørgensen. I 2005 stiftede vi Faaborg-Midtfyn Entreprenøren ApS, og siden er det gået rigtigt stærkt. Nu beskæftiger vi mellem 20 og 30 medarbejdere afhængigt af sæsonen. Vi er et dynamisk team, med masser af energi og gå
på mod. Vores moderne maskinpark sikrer høj præcision og effektivitet. Vi er vi stolte af at være 3. generation af entreprenører. Vores opvækst har givet os styrke og en god portion erfaring med i bagagen. Som ung generation gør vi meget for at være en miljørigtig virksomhed. En stor del af vores maskin- og bilpark kører med partikelfiltre. Vi kildesorterer vores affald i de rigtige fraktioner. Vi sparer råstoffer ved at anvende genbrugsmaterialer, hvor vi kan.
På hele Fyn nedgraver vi Joga miljøbeholdere. Det er et moderne affaldsseparationssystem med økonomiske fordele for bygherrerne og med positiv modtagelse fra forbrugerne.
Den grønne profil er udgangspunkt for tilrettelæggelse af alle vores aktiviteter.

Referencer

Faaborg-Midtfyn Entreprenørens erfaring er skabt gennem generationers arbejde i entreprenørbranchen. Her er nogle markante projekter fra de seneste års arbejde. (Link til referenceliste)

Vores maskinpark

Se her, hvilke maskiner, vi har til rådighed (Link til maskinfortegnelsen)

Det stod i avisen

Læs, hvad aviser og fagblade har skrevet om Faaborg-Midtfyn Entreprenøren.
(Link til Fyens Stiftstidende) (Link til Landbrug Fyn) (Link til MaskinTeknik)
 
Faaborg - Midtfyn Entreprenøren | CVR: 29141843 | Skovløkkevej 3, 5792 Årslev  | Tlf.: 62 61 21 65